Duurzaamheid / MVO

Wij zijn gecertificeerd volgens BRL 2506, de nationale beoordelingsrichtlijn voor het KOMO productcertificaat en het NL BSB productcertificaat voor recycling granulaten die worden toegepast in de wegenbouw en cementindustrie. Dit garandeert dat de gerecyclede producten die wij aanbieden schoon zijn en geschikt voor hergebruik.

Tevens werken wij volgens de CO2-prestatieladder, trede 3, omdat wij het belangrijk vinden om onze CO2-uitstoot te reduceren.

Maatschappelijke functie voor de omgeving

Terwijl we er met de aanleg van een slibvijver, vleermuizenwal en zwaluwwallen naar streven om onze omgeving zo natuurlijk en landelijk mogelijk te houden, kan tussen de puinbulten van ons bedrijf het belangrijke werk van Stichting Oger Zoekhonden en hun begeleider levensecht worden nagebootst. Ons terrein is dan ook regelmatig het toneel van reddingsacties en/of workshops van deze stichting.

Wij sponsoren diverse evenementen en verschillende sportverenigingen in de omgeving.

Onze grote voertuigen rijden veel en vaak over de smalle wegen in het landelijk gebied. Wij proberen hierdoor ontstane overlast tot een minimum te beperken en hebben de algehele verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan.